Schoolservice

Kun je ondersteuning gebruiken op het gebied van leerlingen, groepen, schoolzaken of beleid? Geen zorgen, onze onderwijsondersteuners, begeleiders en adviseurs staat voor je klaar! Wij geloven erin dat onze aanpak leerlingen, leraren, ib-ers en directie in hun kracht zet. Neem een kijkje bij onze diensten om te zien wat we te bieden hebben. En als jouw vraag er niet bij staat, schroom dan niet om contact op te nemen met de relatiemanager in jouw regio. Ze denken graag vrijblijvend met je mee!

Onze diensten

Wij bieden onder andere coaching, advies en diagnostiek bij leerlingen. Lees hier verder.

Contact

Vragen over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op!

Over Opdidakt

Opdidakt helpt kinderen en jongeren een goede start te maken in de maatschappij. Leer ons kennen!

Hoe gaan wij te werk?

Onze onderwijsondersteuners, begeleiders en adviseurs staan klaar om individuele leraren, intern begeleiders, zorgcoördinatoren en zelfs complete teams op een duidelijke, praktische en deskundige manier te ondersteunen. Samen bespreken we de hulpvraag en kijken we hoe we de zorg kunnen afstemmen op jullie wensen en verwachtingen. Hierbij richten we ons vooral op het versterken van jullie kennis en vaardigheden. Op die manier zorgen we ervoor dat jullie ook beschikken over de juiste tools om leerlingen met specifieke leerproblemen effectief te begeleiden.

Als leerkracht wil je soms beter begrijpen wat de mogelijkheden zijn van een individuele leerling, vooral als die leerling tegen bepaalde uitdagingen aanloopt en niet precies weet hoe daarmee om te gaan. Ons streven is om de leerling inzicht te geven in zijn of haar kwaliteiten, zodat de leerling zich krachtiger voelt. Bij Schoolservice kunnen we zowel onderzoek als begeleiding inzetten om de specifieke onderwijsbehoeften van de leerling te identificeren. Onze onderzoeken en begeleidingen zijn vaak maatwerk en worden afgestemd op de individuele hulpvraag. Naast individuele trajecten biedt Schoolservice ook groepsonderzoek, groepsbegeleiding en groepstrainingen aan.

Voor alle ondersteuning vanuit Schoolservice komen wij naar de school toe. Dit kan zowel tijdens of na schooltijd zijn.

Waar Opdidakt bij kan helpen

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Neem contact met ons op of lees verder