Actueel

Nieuwsbericht 19 juni 2019

Middels dit bericht zijn wij verheugd u deelgenoot te maken van de geplande overname van ‘Opdidakt Holding’ door Mentaal Beter. ‘Opdidakt Holding’ zocht een kwalitatief goede partner en vond daarin een goede match bij Mentaal Beter. Mentaal Beter is een aanbieder met een landelijk netwerk met ruim 450 medewerkers verspreid over meer dan 60 locaties […]

Grand opening vestiging De Bilt/Zeist

Op woensdag 6 februari jl. vond de Grand Opening in het kader van de nieuwe locatie van Opdidakt aan de Utrechtseweg 2, de Bilt, plaats. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. Leerkrachten, intern begeleiders en andere zorg-/ onderwijsprofessionals hebben tijdens de open middag deelgenomen aan verschillende workshops. Deze werden verzorgd door medewerkers van Opdidakt. Rekenproblemen, ondersteuningsniveaus bij dyslexie, dreigende thuiszitters en opbrengstgericht werken waren onderwerpen die op veel belangstelling konden rekenen. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een lekker gebakje, konden de deelnemers op de informatiemarkt hun Opdidakt goodiebag vullen met materiaal gealerteerd aan de onderwerpen van de workshops.

Opening vestiging Maarssen

In juni van dit jaar hebben we een vestiging geopend aan de Straatweg 30B in Maarssen. Om dit te vieren hebben wij op 13 november een workshopmiddag georganiseerd voor intern begeleiders en zorgprofessionals. Er werden workshops gegeven over mindset, theaterlezen en ondersteuningsniveaus binnen de dyslexiezorg.

Opdidakt behaalt certificering ISO 9001:2015

Opdidakt is vanaf mei 2018 ISO gecertificeerd.

Langetermijneffect dyslexiebehandeling Opdidakt

Onderzoek heeft het effect van de behandeling van Opdidakt op langere termijn aangetoond.