Actueel

Regeling Schoolkracht

De nieuwe subsidieregeling ‘Schoolkracht’ ondersteunt schoolleiders en leraren met- en bij hun schoolontwikkeling. Zodat scholen lerende, professionele organisaties worden én blijven en duurzame schoolontwikkeling in het funderend onderwijs wordt versterkt.

Ondersteuningsaanbod voor scholen en ouders

Nu de scholen weer open zullen gaan staan we voor nieuwe uitdagingen. In deze nieuwsbrief lichten we toe wat ons ndersteuningsaanbod voor scholen en ouders is nu de scholen weer open gaan.

Informatie over het Coronavirus

Sinds eind februari is er in Nederland ook sprake van het Coronavirus. Opdidakt houdt de ontwikkelingen hierover nauwlettend in de gaten en volgt hierin de adviezen van het RIVM.

Nieuwsbericht omtrent overname Opdidakt

Middels dit bericht zijn wij verheugd u deelgenoot te maken van de geplande overname van ‘Opdidakt Holding’ door Mentaal Beter. ‘Opdidakt Holding’ zocht een kwalitatief goede partner en vond daarin een goede match bij Mentaal Beter. Mentaal Beter is een aanbieder met een landelijk netwerk met ruim 450 medewerkers verspreid over meer dan 60 locaties […]

Grand opening vestiging De Bilt/Zeist

Op woensdag 6 februari jl. vond de Grand Opening in het kader van de nieuwe locatie van Opdidakt aan de Utrechtseweg 2, de Bilt, plaats. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. Leerkrachten, intern begeleiders en andere zorg-/ onderwijsprofessionals hebben tijdens de open middag deelgenomen aan verschillende workshops. Deze werden verzorgd door medewerkers van Opdidakt. Rekenproblemen, ondersteuningsniveaus bij dyslexie, dreigende thuiszitters en opbrengstgericht werken waren onderwerpen die op veel belangstelling konden rekenen. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een lekker gebakje, konden de deelnemers op de informatiemarkt hun Opdidakt goodiebag vullen met materiaal gealerteerd aan de onderwerpen van de workshops.