Dyslexie test voor aanmelding

Heb je het vermoeden dat jouw kind te maken heeft met dyslexie? En vraag je je af of dit onderzocht kan worden? Door onze gratis online dyslexie vragenlijst in te vullen, kunnen we jou direct aangeven of je jouw kind kan aanmelden voor dyslexieonderzoek bij Opdidakt. Tijdens de intake wordt er gekeken of aan alle criteria wordt voldaan om een dyslexieonderzoek te starten. De vragenlijst is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

 

Onze online dyslexie vragenlijst bevat vragen die te maken hebben de typische symptomen van dyslexie. Daarnaast bevat het ook enkele vragen die te maken hebben met de schoolprestaties van jouw kind. De vragenlijst kan ingevuld worden voor kinderen die in het (speciaal) basisonderwijs zitten.

 

De dyslexie test voor aanmelding bestaat uit twaalf vragen en duurt ongeveer vijf minuten om in te vullen. Je ontvangt het advies direct na afloop.

 

Let op: deze vragenlijst is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of om de zorg van een onderwijsprofessional te vervangen. Het is alleen bedoeld om advies te geven over een eventuele aanmelding voor onderzoek naar dyslexie.

 

Start de online dyslexie test

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Meld je aan of neem contact met ons op.