Gezocht: orthopedagoog met schrijflust!

Ben jij een orthopedagoog en toevallig ook dol op schrijven? Dan komen we graag met jou in contact! Wij zoeken namelijk versterking voor het schrijven van inspirerende en prikkelende artikelen op het gebied van leerproblemen bij kinderen en jongeren.

Wat is het doel?

Bij Opdidakt zetten wij ons met hart en ziel in om kinderen en jongeren met leerproblemen zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen wij o.a. middels onze behandelingen, die gericht zijn op zowel didactisch als sociaal-emotioneel gebied. Daarnaast delen we ook graag nuttige informatie aan ouders, leerkrachten en scholen via onze website en social media kanalen. En daarvoor maken we graag gebruik van jouw kennis en enthousiasme!

Onze wens

De content waarmee jij je bezig zal houden, is geschreven content (bijv. blogs, adviescolumns, ‘Tips&Tricks’, (wetenschappelijke) artikelen en ervaringsverhalen). Je mag aan de slag gaan met verschillende onderwerpen, zoals:

  • Dyslexie
  • Dyscalculie
  • Intelligentie
  • Hoogbegaafdheid
  • Sociaal-emotionele ontwikkeling in de klas

En aangezien dit jouw vakgebied is, zal je ongetwijfeld nog vele andere leuke onderwerpen kunnen verzinnen!

Wees gerust, je hoeft geen schrijfwonder te zijn om onderdeel te kunnen zijn van ons schrijfteam! Je zal altijd contact hebben met een eindredacteur die jou graag ondersteunt.

Onze schrijfrichtlijnen

Wij vinden het heel belangrijk dat onze teksten duidelijk zijn geschreven. Voor ons betekent dit dat wij o.a. geen (onnodig) jargon gebruiken. Daarop aansluitend is het voor ons ook van belang om een goede ‘klik’ te creëren met onze lezer, vandaar dat wij deze aanspreken met jij, je of jou. De teksten die je schrijft, dienen minstens 350 woorden lang te zijn en verdeeld in behapbare stukken; gebruikmaken van tussenkopjes en relatief korte alinea’s is hierbij belangrijk. Ben je klaar met jouw definitieve versie? Dan doet onze eindredacteur nog een laatste check om eventueel de laatste puntjes op de i te zetten.

Jouw beloning

Goed werk verdient een mooie beloning! Ben je toevallig al een Opdidakt collega? Dan ontvang je van ons een Bol.com cadeaubon, indien jouw tekst geplaatst wordt op onze website. Ben je (nog) niet bij ons in dienst? Dan zal financiële vergoeding plaatsvinden zoals contractueel zal zijn afgesproken.

Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van onderstaand formulier om je aan te melden voor ons schrijfteam! We horen graag van je 😉