Overname activiteiten BNT-consult door Opdidakt BV

Opdidakt BV heeft de activiteiten en medewerkers van BNT-consult overgenomen. Deze overname past uitstekend binnen de strategie van Opdidakt Holding BV om verder te groeien als dienstverlener op het gebied van leer- en gedragsproblemen. Net als Opdidakt, E-vizier en Praktijk Van Waterschoot, de andere organisaties binnen Opdidakt Holding BV, richt BNT-consult zich op kinderen, jongeren en scholen. De organisatie biedt diagnostiek en behandeling op het gebied van GBGGZ en EED en biedt tevens dienstverlening aan op schoolniveau. BNT-consult werkt voornamelijk in Oost-Brabant en Gelderland. De hoofdvestiging bevindt zich in Zaltbommel.

De overname biedt de mogelijkheid om de verzwaring van de administratieve taken die ontstaan zijn vanuit de Jeugdwet en de daarmee gepaard gaande kosten het hoofd te bieden. Door de expertise van BNT-consult op het gebied van schoolservice wordt bovendien de kennis en potentie om te groeien in deze tak van dienstverlening verstevigd. De organisaties kenmerken zich door bevlogen en enthousiaste medewerkers, met een pragmatische manier van werken. Beide partijen hechten grote waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening.

In de markt gaat BNT-consult onder de naam Opdidakt opereren. Verder verandert er voor de cliënten en overige relaties niets. De contracten van de medewerkers van BNT-consult worden omgezet naar een contract bij Opdidakt. De eigenaresse, Gerdie Nooyens, blijft voor een periode van 6 maanden actief binnen de organisatie.