Vestiging Lelystad geopend door gedeputeerde Appelman, provincie Flevoland

Op woensdag 27 september jl. opende Jan-Nico Appelman, gedeputeerde, de nieuwe locatie van Opdidakt aan de Meentweg 14E in Lelystad. “Samenwerking staat hoog in het vaandel van Opdidakt en dat was ook het geval bij de opening. Alle aanwezigen konden letterlijk hun stempel drukken op het logo: een kleurrijke start op deze nieuwe plek”, aldus Appelman. Met een persoonlijke verfafdruk kleurde Appelman het blanco logo van Opdidakt als eerste in. Een veelheid aan afdrukken, kleuren en vormen in het logo verwijst uiteindelijk naar de diversiteit aan relaties. Iedereen kan met vragen rondom leer- en gedragsproblemen of sociaal-emotionele ontwikkeling terecht bij Opdidakt.

Genodigden hebben tijdens de open dag deelgenomen aan verschillende workshops. Deze werden verzorgd door medewerkers van Opdidakt, in samenwerking met zorg- en onderwijspartners uit het veld. De kracht van de basis GGZ, speltherapie, rekenproblemen en dyslexie waren onderwerpen die op veel belangstelling konden rekenen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek? Neem dan contact op met Marjan Nieuwenhuis, vestigingsmanager Flevoland. Zij is telefonisch bereikbaar via 036 820 03 91 of per e-mail via flevoland@opdidakt.nl.