Opening vestiging lelystad

Opdidakt helpt kinderen om een goede start te maken in de maatschappij. Met een bevlogen team van psychologen en orthopedagogen onderzoeken en begeleiden we kinderen en coachen we ouders, leerkrachten en teams. Daarnaast werken we samen met andere zorgpartners en zetten ons in voor persoonlijke en betrokken begeleiding in en rondom gezin en school. U vindt onze vestigingen door heel Nederland, deze zijn kleinschalig en makkelijk toegankelijk. In Lelystad vindt u ons inmiddels drie jaar en zetten wij een volgende stap met de verhuizing naar een fijne, nieuwe locatie. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

We organiseren een feestelijke opening van ons nieuwe kantoor aan de Meentweg 14E in Lelystad. Deze opening vindt plaats op woensdag 27 september 2017. Met een aantal workshops, verzorgd door medewerkers van Opdidakt en partners uit het veld, bieden we een interessant programma aan. Daarnaast bieden we deelnemers de mogelijkheid voor uitwisseling met andere leerkrachten, intern begeleiders, directeuren, ouders, medewerkers van het jeugd- en gezinsteam, huis- en jeugdartsen. We zijn bovendien zeer verheugd dat de heer J.N.J. Appelman, gedeputeerde van de provincie Flevoland, de openingshandeling van ons nieuwe kantoor wil verzorgen.

Het programma:

13.00 uur Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur Welkom
  Openingshandeling door J.N.J. Appelman, gedeputeerde van de provincie Flevoland
14.00 uur Workshopronde 1
14.45 uur Workshopronde 2
15.30 uur Napraten, ontmoeten en netwerken

 

U bent van harte welkom om deel te nemen aan 2 workshops. Inschrijven kan via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar flevoland@opdidakt.nl. Vermeld hierbij naar welke workshops uw voorkeur uitgaat. Aanmelden kan tot 25 september.

Wij geloven in de kracht van ontmoeten en samenwerken. Het Flevolandse Opdidaktteam ontvangt u graag tijdens deze inspirerende en ontspannen middag.

Aan welke workshops kunt u deelnemen?

A De kracht van de basis GGZ
Deze workshop wordt verzorgd door:

  • Drs. mevrouw B. Peperzak, jeugdarts KNMG, GGD Flevoland
  • Ingeborg Ariëns MSc, Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd en schoolpsycholoog

B Rekenproblematiek: onderzoek en begeleiding
Deze workshop wordt verzorgd door:

  • Petra Husmann-Verweij, rekencoördinator, leerkracht en schoolopleider bij OBS De Boeier (Petra volgde een Master Leren & Innoveren over het voeren van rekengesprekken en was genomineerd voor de NRO onderwijsprijs 2016)
  • Nikkie Koelewijn MSc, orthopedagoog met een specialisatie op het gebied van rekenen en dyscalculie

C Dyslexiebegeleiding: samen sterk
Deze workshop wordt verzorgd door onze dyslexiespecialisten:

  • Saskia Visser MSc, orthopedagoog
  • Karlijn Jeuring MSc, orthopedagoog

D De inzet van speltherapie in de basis GGZ
Deze workshop wordt verzorgd door:

  • Marrit Kalisvaart-Suvé, speltherapeut
  • Jolein Noorland MSc, orthopedagoog , Morwenna Döll MSc, klinisch ontwikkelingspsycholoog

Aanmelden